Eilen, maanantai-iltana, treenattiin sm-joukkueen kanssa yliopiston kirjaston nurmikolla. Kaikki olivat paikalla. Ennen muiden tuloa ehdin ottaa Rillan kanssa luoksetulon osasia pallo-leikkinä. Seisominen osoittautui vaikeaksi täydellä vauhdilla, piti muistutella. Muuten meni vauhdikkaasti. Ei haittaa, vaikka treeneissä onkin "liian" vauhdikas, koska kokeessa vauhti helposti hidastuu.

Sitten Rilla kentän laidalle vähäksi aikaa, kun häiriköin muiden harjoittelua. Sen jälkeen otettiin paikkamakuu. Siinä meidän ongelma on edelleen muiden käskyihin reagointi. En tule saamaan sitä kuntoon tällä harjoittelulla, vaatisi enemmän häiriö-treeniä, niin jää nyt "herran haltuun", mitä sm-kokeessa tapahtuu.

Otimme myös tunnarin, Heli teki sen meille, ja meni hyvin muuten, mutta palautuksessa pureskeli. Minun pitää muistaa olla tuijottamatta (=paineistamatta) koiraa!

Seuraamista otin käskytettynä, aika pitkän kaavion Tiina kävelytti ja Rilla vähän alkoi väsyä. Nyt ei enää ennen kisoja noin pitkää, vaan enemmän palautteluja ja pikkujuttuja.

Lopuksi kaukon 1-2 vaihtoja pitkältä matkalta niin, että Tiina häiritsi koiran takana. Häiriö oli, mutta Rilla tottui siihen ja vaihdot meni hyvin.

Kokonaisuutena kivat treenit, mutta seuraamiseen en ollut tyytyväinen.