Eilen agi-treeneissä tehtiin ympyrätreeniä, muistaakseni 4 hyppyä ja putki. Se tehtiin molempiin suuntiin, eka meni meillä hienosti, mutta toisin päin oli vaikeat 2 ja 3 este. Putkesta viimeiselle esteelle ja palkalle Mindy irtosi kyllä hienosti.

Toisena treeninä oli kahden hypyn juttu, jossa piti treenata sitä ajoissa valssaamista ja koiran kääntämistä hypyn jälkeen. Se katsottiin sitten Marin kanssa niin, että otettiin vielä putkesta vauhdit. Ekaksi minä en kerennyt yhtään mihinkään, kun yhtä äkkiä Mindyllä olikin hirmuisesti vauhtia, wau! Piti lähettää se kaukaa putkeen (mikä sekin onnistui!), ja sitten kerkesin. Käännöksen tiukkuudessa on vielä tekemistä, mutta siitä se lähtee. Itsekseen otin samoilla esteillä myös takaakiertoa. Itsekseen otimme myös puomia ja A:n alastuloa sekä keppejä.

Tässä treenissä Mindy näytti jos siltä, että vauhtia alkaa löytyä. Toki ollaan ihan alussa ja ihan älyttömän pienellä treenauksella vielä. Mutta kovasti on hyötyä siitä, että olen opetellut näitä viime talven Rillan kanssa Marin ohjauksessa. Mari myös kehui Elliä ja Mindyä, että keskittyvät hyvin. Niin ne kyllä tekeekin. Elli vallankin oli ihana, se kieriskeli aina selällään, kun Mari sitä vähän kehui Hymy Elli on kyllä sellainen pikku-nabu, hauska koira!