Eilen illalla Mindyn toko-treeneissä oli luoksetuloa häiriön kera. Eka häiriö oli lelukuja, ja olipa siellä myös makupalakuppi lelujen joukossa. Se otettiin kahdesti. Toinen häiriö oli sitten koirakko-kuja, joka otettiin myös kahdesti. Otin kaikki luoksetulot siten, että avustaja piti Mindyä lähdössä, koska häiriöiden kanssa halusin ottaa nimenomaan vauhdikkaat ja innokkaat luoksetulot, enkä ollenkaan yhdistää siihen odottamaan jäämistä. Vaihdellen otin sivulle tai vain leluun luoksetulon. Mindyllä kaikki tosi vauhdikkaat ja hienot, häiriöt ei olisi voinut vähempää kiinnostaa. Loistavaa!

Lopuksi otettiin vielä luoksepäästävyys sekä paikkamakuu. Molemmat onnistui hyvin. Paikkamakuuta otin noin 1½ minuuttia, välillä palkaten.

Tänä aamuna sitten ajeltiin Pirkon kanssa activen hallille treenaamaan agilityä. Mindylle otettiin kahta hyppyä peräkkäin sekä suora putki - hyppy. Hyvin irtosi, eikä enää vilkuillut sivuille minua. Ollaan tässä välissä tehty eteenmeno-treeniä makupalakupille ja se on varmaan auttanut. Lisäksi Mindy teki rengasta ja uutena esteenä muuria. Muuri meni kuin vanhalla tekijällä. Rilla sai tehdä putkesta suoraantulo-harjoitusta (Marin antama kotiläksy) sekä pujottelua, puomia ja keinua. Hyvät treenit Rillallakin. Kiitos taas Pirkolle treeniseurasta!