Mindyn kanssa olen ruvennut tekemään noin kerran viikkossa palkkaamattomuus treenejä. Jo on aikakin! Hyvin tytteli jaksaa tehdä, vaikkei heti tulekaan namia suuhun, olen aika tyytyväinen. Teemme yleensä 3-4 liikettä peräkkäin ja sitten palkka jostain yllätys-kohdasta. Liikkeestä seisominen ja maahanmeno alkaa olla hyvät, ei mene enää sekaisin. Maahanmano on nopea, seisomista pitää vielä treenata napakammaksi. Seuraaminen vaatii vielä treeniä, paikka seilaa välillä sivusuunnassa, on pomppimista, jne. mutta kontakti on hyvä. Ja pääasia että on iloista! Seuraamisen kun saisi paremmaksi, voisi alkaa katselle kokeita. Olisi jo kiva mennä, muttei vielä kannata.

Mindy tuntuu saaneen jostain aimoannoksen ylimääräistä energiaa. Onkohan tämä joku puolentoista vuoden energia-lisäys. Mikäpä siinä, kiva kun se jaksaa juosta ja touhuta. Kotona se on kyllä edelleen aika rauhallinen ja huomaamaton.

Koirien ruuat on nyt vaihdettu. Mindy syö nyt acanan adulttia ja Rillalle aloitin ANF holistic ankka-perunan. Olisi kiva pitää ne samalla ruualla, mutta ajattelin sitten, että turha Mindylle syöttää kallista erikoissapuskaa. ANF-ruoka tuntuu sopivan Rillalle hyvin. Rilla saa nyt puoliskon tabletin zitacia kerran päivässä, aamuisin. Näin mennään varmaan lokakuu ja jääköhän sitten lääkitys pois kokonaan.