Käytiin Rillan kanssa akuutissa perjantaina näyttämässä takapuolta. Taas jouduttiin odottelemaan, kun sinne tuli äkillinen lämpöhalvaus-potilas, joka oli tosi huonossa kunnossa. Juttelin koiran omistajan kanssa odotushuoneessa ja vähän säikäytti itseäkin. Vaikka meilläkin on autossa ilmastointi ja koirilla hyvin tilaa, niin täytyy silti muistaa huolehtia pidemmillä matkoilla lisäjäähdytyksestä uimisen tai märkien loimien muodossa.

No, lopulta päästiin lääkärille, joka olikin meille uusi ja mukava tuttavuus. Hän tutki Rillan huolellisesti. Vaikka Rillan perä punoittaa kovasti, niin rauhatulehdus vaikutti parantuneen! Saimme ihon hoitoon Canofite-korvatippoja. Ja sen suihkuttelun saa lopettaa. Uimaankin saa mennä parin päivän päästä. Eli pääsemme taas nauttimaan kesästä.

Tänään aamulenkki oli taas sellaista irtokoirien kanssa taistelua, että olimme kaikki ihan uupuneita kotiin päästessä. Ei ollenkaan kiva. Ei auta muu, kuin lopettaa tuon reitin kulkeminen,  kun ne koirien omistajat on niin idiootteja. Harmillista vaan, että se on ainut ns. ympyrälenkki, minkä täällä voimme tehdä.

Mutta vietimme tänään sitten leppoisaa kesäpäivää mattoja pesten ym. kesäpuuhissa. Koirille löytyy onneksi paljon varjoisia ja viileitä lepopaikkoja, ja tietysti viileä vesi, jossa voi puljata omaan tahtiin.