Nyt oli (vihdoin viimein..) tullut koiranettiin Mindyn tulokset: kyynäret 0/0 ja lonkat C/C. Lonkkatulos on kyllä pieni yllätys. Kuvissa näkyi, että lonkkamaljat ovat matalat, mutta löysyyttä ei Kaisan mielestä ollut. Arveli että B:ksi menisivät. No, ei tuo niin vakavaa. Mutta kysyn kuitenkin Limanilta, millä perusteella lausunto on tullut. Toivottavasti ei ole ainakaan nivelrikosta kysymys. Puhtaista kyynäristä olemme tietysti iloisiaHymy

Nyt onkin sitten mielenkiintoista seurata, miten nämä nivel"vikaiset" sisarukset, Rilla 1/1 B/B ja Mindy 0/0 C/C selviävät elämästään. Mikä pää ekaksi kenelläkin "hajoaa", jos hajoaa, jne. Itse pidän etupään ongelmia vakavampina, lonkkavikaa mitenkään vähättelemättä.

Mindyhän rakastaa makoilla ja ryömiä(!) sammakkoasennossa, takajalat levällään. Yksi jos toinenkin on sanonut sen nähdessään, että tuolla koiralla ei ainakaan ole lonkkavikaa. No eipä pidä paikkaansa sekään uskomus. Mutta luulisin, ettei ne lonkat ainakaan kipeät ole.

Muoks. Annie Liman vastasi kyselyyni, että Mindyn lonkkamaljakot ovat matalat ja lisäksi niissä on pientä löysyyttä. Iän myötä voi tapahtua tiivistymistä. En kuitenkaan jaksa ruveta enää uusintakuvaamaan.