Vuosi vaihtui meillä rauhallisesti, kun pakenimme jo tiistaina mökille. Sitä ennenkin kaupungissa pelattiin erittäin varman päälle ja ulkoilut hoidettiin niin, ettei ole paukkuvaaraa, eli normi lenkit aamulla varhain ja illalla sitten ajeltiin hevon kuuseen metsään. Nyt Rilla on saanut viettää kaksi vuoden vaihdetta ilman paniikkia, ja samalla ollaan siedätetty sitä paukkuihin hyvällä menestyksellä. Eipä siitä tulite-varmaa koskaan tule, mutta jos saataisiin asiat sujumaan niin, että se saa elää suht peloitta elämäänsä, eikä toisaalta tartuttaisi Mindyyn huoliansa. Oulun kaupunki järjestää suru-tulituksensa huomenna lauantai-iltana, koska myrsky esti sen vuoden viimeisenä päivänä. Vaikkei se meille varmasti kovin paljon kuulukaan, emme mene kotiin ennen kuin pyhänä. Kun on näin pitkälle päästy, ei enää oteta mitään riskejä.

Joulun jälkeen käytiin yhdet toko-treenitkin. Rillakin oli mukana, ja sai ensin tehdä omia temppujansa. Mindyn treeneissä jokainen sai valita yhden jutun, joka katsottiin kouluttajan kanssa. Me otettiin luoksepäästävyys, ja koska siinä ei mennyt kauaa, myös luoksetulo avustajan kanssa suoraan sivulle. Loppuun Sanna oli keksinyt meille hauskan temppu-radan. Kaikki saivat myös palkinnon : )

Kotona on myös tokoiltu pikkuisen, Mindylle mm. kaukojen asennnon vaihtoja, pikku seuraamis-pätkiä, istumaan jäämistä. Muuten ollaan vaan lomailtu. Rillallakin on nyt 3 viikon tauko agilitystä.

Koirat ja tärkeä vihollinen, kansteri:

Kansteri saa kyytiä:

Kaunis talviaamu mökkirannassa: