Viime viikko oli tosi kaunis ja aurinkoinen. Pääsimme yhtenä päivänä oikein ammattilaisen kuvaajan mukaan. Aika vaikeaa on kuvaaminen vielä, koska Mindy ei osaa pysyä paikallaan hetkeäkään, tai no ehkä juuri sen hetkosen, että yhden kuvan saa napattua : ) Jahka tytteli vähän kasvaa ja oppii, menemme Minnan luo ottamaan oikeat studio-kuvat.

Tässä muutamia makupaloja kuvista, kuvaajana Minna Väänänen.  http://www.student.oulu.fi/~minnavaa/KOTISIVUT/Minna/Minnanportfolio.html

mindijarilla5048pieni.jpg

 

mindijarilla5119pieni.jpg

 

mindijarilla6036pieni.jpg

Kiitos Minnalle kuvista!

Tokoiluja on jatkettu Mindyn kanssa, niissä ei ihmeitä. Pienin askelin edetään, ja pääasia on, että treenituokiot on hauskoja. Uutena asiana on otettu noudon alkeita ja hyvin Mindy on sen hoksannut. Seuraavaksi aletaan naksuttelemaan kosketusalustaa. Viime päivinä Mindyllä on ollut hieman vatsavaivaa, täytyy nyt seurailla, meneekö ohi. Mindy painaa nyt kotivaakalla (epätarkka) punnittuna 15 kg, pitäisi käydä tarkistamassa akuutissa, pitääkö paikkansa. Iso tyttö se jo on, ja jotenkin tosi jäntevä ja vahva. Ihan erilainen kuin Rilla-rimpula tuossa isässä. 

Arkielämässä Mindy on alkanut oppia Rillan hyviä tapoja, esim. lenkille lähdettäessä koirat asettuu makuulle odottamaan, että ihminen saa vaatteet ja kengät puettua, ym. Eihän pentu vielä jaksa pitkään olla, mutta kyllä se selvästi matkii ja yrittää kovasti.