Talvea vaan riittää. Lunta alkaa taas olla ennätysmäärät eikä pakkasillekaan näy loppua. Mutta jäälle ei taaskaan ole asiaa, se tuli tänään todettua, kun yritimme sinne lenkille ja upposin heti kättelyssä vesi-sohjoon. Meinasi kuomasaapaskin jäädä sinne. Ei muuta kuin kotiin kuivattelemaan ja sitten kuivalle maalle lenkkeilemään.

Mindyn kanssa on treenailtu laiskasti tokoa. Missään ryhmässä ei nyt olla käyty. Kaukokäsky-sulkeiset yritän pitää joka ilta, mutta ei oikein mene oppi perille. Takapalkalla jumittaa ja ilman sitä etenee...  No, veipä niiden valmistuminen Rillallakin kuukausikaupalla aikaa ja hyvät niistä lopulta tuli. Joten kärsivällisyyttä ja uusia keinoja kehiin. Rilla saa tokostella aina silloin tällöin ja on se kumma, miten hyvin sillä on jutut mielessä. Ohjattu, ruutu, kaukot, tunari, jne. menee tosi hienosti. Harmi kun en koskaan osannut sille kisakestävyyttä kouluttaa.

Mökkeilty on nyt talvella hieman vähemmän, mutta aina tytöt on kovin onnellisia, kun mökille mennään. Siellä sitä vasta lunta onkin. Pitää ottaa valokuvia, kun päivät tästä vähän valostuu. Jospa sitä kevään tullen taas innostuu enemmän treenailemaan. Moni voittajan juttu alkaisi Mindyllä olla hyvällä mallilla, mutta ne kaukot...