Illat vaan pimenee. Harmittaa kun enää ei ehdi töiden jälkeen valoisan aikaan metsään lenkille. Mutta pimeässa on hyvä treenata tunnarin alkeita Mindyn kanssa. Olen piilottanut sille yhtä kapulaa kuivien lehtien alle. Tehdään nyt tätä jonkin aikaa ja kokeillaan sitten ottaa toinen kapula siihen kaveriksi.

Viime sunnuntain toko-treeneissä otettiin paikkaistumista, makuuta ja kouluttajan kanssa otimme liikkeestä seisomisen. Eka kerralla Mindy pysähtyi liikkurin käskystä tai ehkä minulle suu aukeni samaan aikaan. Toistolla ei tehnyt samaa virhettä. Itsekseen otin pikkuisen seuraamista ja merkkiä sekä uutena hyppynoutoa. Se olikin jännää Mindyn mielestä. Tuli taas tehtyä aika paljon, mutta tahtoo ahneus iskeä kun pääsee kerran viikossa lämpimään ja kuivaan halliin treenaamaan.

Rilla pääsi tänään pitkästä aikaa Leenan hierottavaksi. Nyt kun olen taas töissä tahtoo ikävä kyllä sekä oma että koirien lihashuolto jäädä ihan rempalleen. Mutta tänään oli siis hoitopäivä Rillalla. Sillä olikin oikea puoli ja varsinkin oikea takareisi aika pahasti jumissa. Rilla lahjoitteli paljon puhuvia mulkaisuja Leenalle, kun tämä käsitteli kipeitä paikkoja. Vasen puoli oli helpompi. Nyt saa Rilla lepäillä tämän illan ja huomisen päivän.