Tänään oli meidän tokoryhmän ekat hallitreenit. Kiva kun ryhmässä näytti olevan paljon uusia tuttavuuksia meille. Mukavaa myös, kun kouluttaja on sama kuin kesällä. Reeneissä otimme ensin ryhmäliikkeet. Paikkamakuun jälkeen otin Mindylle vähän paikkaistumista. Kouluttajan kanssa ehdittiin katsoa jokaiselta yksi liike. Mindyn kanssa teimme avon liikkeestä maahan. Se meni hienosti. Lisäksi leikimme toisella kentällä, otimme hyppyä ja vähän seisomista leikkinä. Kivat treenit. Mindy jaksoi tosi hienosti, vaikka oltiin oltu viikonloppu mökillä, ulkoiltu ja lenkkeilty paljon, jne. Mindy on nykyään energisempi kuin alkuvuodesta. Se on mukavaa, ei tarvitse pitää sitä niin totaali levossa ennen reenejä.

Mökillä oli myös mukavaa. Mindy kävi melkein uimassa! Hassu koira. Minä en enää tarennut uida, kun ilma oli jo niin kylmä. Jäätyisin jo matkalla saunasta veteen. Rillalla oli myös hauska viikonloppu. Kansteri ja kepit sai kyytiä, ja Mindykin vähän  Marjat maistui vielä koirille. Rillakin kävi kahlailemassa vedessä. Kuolleita pikkukaloja oli taas rantahiekalla, yritin keräillä niitä talteen ennen kuin koirat söi ne.

Teimme mökillä myös paukkuharjoituksen. Koirat sai pikku ruoka-annokset terassille ja Jari ampui noin 20 m päästä. Eka laukaus koirat istumassa ja siitä vapautus kupeille, ja syödessä vielä kaksi laukasta. Ei mitään reaktiota koirilta, vaikka omiin korviinkin kuulosti kovalta, kun pamaus sai kaikupohjaa mökin seinästä.