Mindyn juoksu on ohi ja pääsimme eilen ekoihin agility-treeneihin kesän jälkeen. Vähän hirvitti, mitä siitä tulee, kun koko loman aikana ei ole treenattu yhtikäs mitään... ja sitten oli vielä juoksutauko. (olin jopa unohtanut, mikä käskysana meillä on kontaktin alastulolle... Nauru) No, aiheena treeneissä oli pikku rata, jossa kokeiltiin yhdessä kohtaa kolmea eri ohjausta: persjättö, valssi ja takaaleikkaus. Ohjaukset sinänsä meni ihan ok, ja vallankin takaaleikkauksessa Mindy yllätti positiivisesti lähtemällä hienosti mukaan ohjaukseen. Mutta radan loppuosaa saatiin ottaa useampi kerta, kun pikku koira juoksi vaan esteiden ohi ulkokaarretta. No, saatiin ne lopulta onnistumaankin.

Tänään alkaa sitten tokotreenit. Tokosteltu on kesälläkin, vaikkei nyt mitään suurta edistystä ole tapahtunutkaan. Lisäintoa treenaukseen tuli, kun ostin Pipa Pärssisen toko-kirjan. Erittäin hyvä ja perusteellinen opus!

Rilla on harjoitellut pienten esineiden (kolikko, avaimet, kynän korkki, jne. jne.) etsimistä. Se tykkää kaikesta nenätyöstä ja on innoissaan, kun saa opetella jotain uutta. Tänään piilotin ruohikkoon kaksi erilaista avaimenperää ja 2 e kolikon. Esineet löytyin helposti, mutta raha tuottikin jo enemmän päänvaivaa. Mutta niin sekin löytyi. Rillan maha on ollut nyt hyvässä kunnossa. Zitac menee edelleen 3 kertaa päivässä. 

Mutta nyt treeneihin!