Koe oli OKK:n kuplahallissa. Tuomarina Heli Kelhälä. Voittajassa oli 4 koirakkoa ja me oltiin suoritusvuorossa kakkosena.

Paikkamakuu 8. Muuten hyvä, mutta Mindy ennakoi lopun pa:n. Kävikin mielessä viime treeneissä, että pitää muistaa palkata se välillä maahankin...
Seuraaminen 6. Se olikin kamalaa. Mua jännitti. Perusasentoja jäi tekemättä 4-5.
Istuminen 8. Annoin varalta vartaloavun.
Luoksetulo 9. En kuullut mistä piste meni. Mutta pääasia että stopit nyt onnistui.
Hyppynouto 10.
Ruutu 8. Hyvin meni ruutuun. Kävelykaaviossa käännökset oli oikealle ja varmistin ruudusta sivulletulon kääntämällä päätä ruudun suuntaan eli oikealle.  Mindy tuli sitten minun oikealle puolelle ja siinä vähän steppailtiin, ennen kuin se löysi vasemmalle.
Metallinouto 10.
Tunnari 10.
Kaukokäskyt 8. Mindy ennakoi ja nousi seisomaan ennen kuin annoin edes ekaa käskyä. Sain sen nopeasti käsimerkillä takasin maahan ja sitten ehdittiin tekemään vielä eka istuminen liikkurin tahdissa. Huh! Siitä pistevähennys. Muuten liike pysyi hyvin kasassa, Mindy teki vaihdot teknisesti just niin kuin pitää, eikä liikkunut yhtään. Tuomarikin kehui että loistava tekniikka. Hyvä Mindy!
Kokonaisvaikutus 10
Loppupisteet 270  1 palkinto ja 2. sija.

Mindy oli ihana ja reipas, ja teki tosi kivasti liikkeet seuraamisen jälkeen. Nyt taidetaan alkaa treenaamaan EVL-liikkeitä. Tai oikeastaan pitää alkaa treenamaan seuraamista ihan uusiksi.