Tänään oli Mindyn kolmas ja viimeinen pentukerho-ilta. Samalla se sai toiset rokotukset. Painoa oli nyt tasan 10 kg. Viime päivien lievän vatsa-oireilun vuoksi annoin sille vähän pienempiä ruoka-annoksia, mutta hyvin paino on silti noussut. Mindyä on "moitittu" laihaksi, mutta eläinlääkärin mukaan oli sopiva, hoikkanen kyllä, mutta parempi niin kuin että olisi liikaa painoa. Ell katsoi myös hampaat, siellä on jo etuhampaat vaihtumassa ja purenta oli hyvä.

Rokotusten jälkeen päästiin itse asiaan eli pentukerhoon. Isojen puolella oli tällä kertaa 2 labradoria, tolleri, saksanpaimenkoira, tanskandoggi ja leonberginkoira-mastiffi-sekoitus. Leikit sujuivat mukavasti, mitä nyt Mindyä rupesi lopussa jo väsyttämään.

Ai niin, aamulla tein Mindylle ekan jäljen nurmikolle. Siinä oli turvotettuja nappuloita joka askeleella ja pituutta noin 10-15 m. Mindy jäljesti suht. rauhallisesti. Keräsin perässä syömättä jääneet nappulat, eikä niitä montaa ollut. Tänä aamuna tein nurmelle toisen jäljen, hieman pidemmän. Jäljestys sujui taas hyvin. Nappuloita jäi syömättä ehkä 10 kpl. Jatkamme harjoituksia. Pitää alkaa tehdä Rillallekin taas jälkeä, koska sekin tykkää hommasta kuin hullu puurosta.