...oikein tulee, nimittäin Rillan vyötärölle? Pakko myöntää, että Rilla on pikkuisen pullistunut. Olimme viikon lomalla ja sieltä tullessa huomasin, että vyötärö on sillä liian paksu. Ei se lomaviikon aikana ole lihonut, mutta pidempi poissaolo avasi omat silmät. Nyt ei auta kuin vieläkin vähentää ruoka-annosta ja yrittää lisätä vapaata liikuntaa, vaikka se nyt pimeällä onkin vähän hankalaa. Pitää sitten jossain kohti miettiä, kokeilenko Rillalle jotain kevyt-sapuskaa.

Loma meillä meni tosi mukavasti. Ja koirat ja niiden hoitajat oli pärjänneet kivasti. Koirulit sai olla meillä kotosalla sekä naapurissa minun vanhempien luona. Kummipoika oli myös auttelemassa koirien ulkoilutuksissa.  Tämä oli oikein hyvä järjestely. Ainut ikävä juttu, että tietysti meidän lähtöpäivänä Rilla rupesi potemaan mahaa ja jouduttiin sitä lääkitsemään. Herätti taas ajatukset, minkä verran maha-oireilu olisi stressistä johtuvaa. Pitää jossain vaiheessa olla taas ell:iin yhteydessä ja kysyä, kannattaisiko sitä mahaa tähystää, saisiko siitä jotain lisäinfoa tai pitäisikö Rilla yrittää kiikuttaa lääkäriin silloin, kun  sillä on sellainen kohtaus. Mutta useinhan nuo pahemmat päivät ovat viikonloppuna tai kun on itse (tietysti!)  lähdössä työ- tai muulle matkalle, ettei ole mahdollista sitä viedä mihinkään.

Mindy on jo lähes karvaton, sillä on hyvin tutuksi tullut ajokoira-tyylinen turkki. Hännässä on vielä karvoja, mutta eiköhän siitä tuttu piiskahäntä pian kuoriudu. Pidän peukkuja, että juoksut menisi kuitenkin ensi vuoden puolelle. Tänään meillä on toko-treenit pitkästä aikaa ja sinne mennään ehdottomasti.