Mindy aloitti sitten juoksun tässä juhannuksen alla. Viisi kuukautta tuli vain väliä edellisestä. Mutta ihan hyvä ajoitus, koska meillä on paikka MH-kuvaukseen heinäkuun lopussa, niin päästään nyt ainakin sinne. Mindyllä on ollut myös vähän ripulia, joten pikkunen on ollut välillä hieman vaisu. Vaan on täällä juhannuksesta nautittu täysin rinnoin. Täytyy vaan pitää huoli, ettei naapurin komea rotikka-uros tule kosio-retkelle  Juoksun ansiosta saadaan nyt pitää lomaa treenaamisesta ihan hyvillä mielin. Luulenpa että tauko tekee hyvää ja saamme sitten syksyllä aloittaa taas uudella innolla. Päivin toko-kurssi loppui, eikä jatkoa ole luvassa, mutta joku toinen kouluttaja kuulemma tulee pitämään kurssia syksyllä. Täytyy sitten yrittää päästä ryhmään.

Rilla on ollut hyvässä kunnossa, Cartrophenit taisivat tehdä terää. Huomasin vaan eilen, että sillä on takapäässä iho ärtynyt, kirkkaan punainen ja ilmeisesti kutisee myös. PItää varmaan huomenna käydä näyttämässä eläinlääkärissä, ettei ole mikään hot spotin alku tms.

Muuten ollaan nyt ihan lomalla ja nautitaan kesästä. Jahka saadaan selvyys tuosta Rillan iho-oireilusta ja se kuntoon, aloitetaan Rillan kanssa uimakoulu. Kokeilin jo sen kanssa yhtenä päivänä niin, että Rillalla oli pelastusliivit ja ihan lupaavalta näytti.