Rilla kävi perjantaina rokotuksilla Akuutissa Minna Liinamaan luona. Samalla päivitettiin maha-asioiden hoito. Nyt jatketaan vielä noin kesäkuun loppuun pelkällä ruokavaliolla (Trovet DPD). Jos edelleen tulee huonovointisuus- / närästys-päiviä, aloitetaan sitten happosalpaajalääkitys 4-8 viikon ajaksi. Jos oireet paranevat sillä ja palaavaat lääkekuurin loputtua, kyseessä on liikahappoisuuteen liittyvä ongelma. Sitten etsitään pienin lääkeannos, jolla oireet pysyy kurissa.

Mahakipu-päiviä varten saatiin Litalgin-resepti. Toivon ettei sitä tarvita, mutta onpahan jotain antepsinia vahvempaa takataskussa, jos koiralla on tosi kurja olo. Kun ei se antepsinkaan tunnu oikein auttavan. Nyt on onneksi mennyt 2 viikkoa ilman huonoja päiviä ja toivotaan, että hyvä jakso jatkuu.

Minna on kyllä mahtava lääkäri. Ja Rilla oli hyväkäytöksinen potilas. Rillan eläinlääkärikulu-vakuutus on tänä vuonna osoittautunut hyödylliseksi. Tämä käynti oli jatkohoitoa, joten laskusta jäi itselle maksettavaksi 25%. Sekä tietysti rokotteiden osuus. Talven silmäsairaudesta vakuutus korvasi myös suuren osan. Mieluummin maksaisin kyllä vakuutusmaksuja "turhaan", eli pitäisin nuo koirat terveinä.