Rilla sai tänä aamuna ekan Cartrophen piikin. Enpä olekaan ennen käynyt noin vauhdikasta käyntiä Akuutissa. Siellä oli tupa täynnä koiria, mutta Anita hoiti hommat siihen malliin, ettei meidän tarvinnut siellä kauaa ihmetellä. Avustaja pisti ekan piikin ja neuvoi minulle miten homma hoituu, loput minun pitäisi sitten osata pistää itse. Ne laitetaan tasan viikon välein. Päädyimme nyt ell:n kanssa kokeilemaan tätä, josko saisimme Rillan parempaan kuntoon nyt kesän aikana. Eli jos lääke auttaisi mahd. kyynärten kolotukseen ja saisimme etuosan lihaksiakin vähän rentoutumaan ja nivelten aineenvaihduntaa paremmaksi. Cartrophen-kuurin alle Rilla söi reilun viikon Rimadyliä.

Tukihoidoksi olisi tarkoitus aloittaa Rillalle myös Nutrolin Senior yhdessä Arthroflexin kanssa (jota Rilla on saanut jo monta vuotta). Olen kokeillut Rillalle välillä vähän tavallista Nutrolinia, mutta minusta sille on tullut lieviä mahaoireita. Kokeilen kuitenkin seniori-öljyä, vaikkapa sitten pienempiä määriä.

Varmaankin kuvittelen, mutta minusta Rilla on ollut jo tänä iltana iloisempi  Taitaa olla omistajan placebo-vaikutuksesta kyse. Toiveikkaalla mielellä ainakin ollaan.