Olin viime viikolla lomalla ja sen kunniaksi toteutin pitkän tähtäimen suunnitelman ja käytin molemmat koirat Leena Piiralla hoidossa. Rilla on viimeksi käynyt melkein kaksi vuotta sitten, Mindy ei koskaan. Matka on niin pitkä, ettei tule ihan jatkuvasti käytyä... Mutta tätä varten yritän edes joskus jaksaa ajaa. Kisoja, näytelmiä tai edes kursseja varten en jaksa paljon matkustella. 

No, itse käytiin sitten. Rilla sai hoitoa varsinkin etupään jäykkyyteen ja mikä tärkeintä, sain itse vinkkiä, mitä sen osalta jatkossa kannattaa tehdä. Pohdiskelimme myös, että Rilla on vanhan koiran oloinen, vaikka se on vasta 6 vuotta. Onhan sen naama ihan harmaa, mutta myös ranka ja nivelet ovat tosi jäykät. Liittyykö sitten mahavaivaan jotain imeytymishäiriöitä, niin ettei kaikki tarpeelliset ravintoaineet ole päässeet / pääse keholle ravinnoksi. Mene ja tiedä, mutta yritetään nyt taas uusilla avuilla pitää Rilla kunnossa.  

Mindyn kanssa meinasi sitten tulla hiki, kun se vastusteli varsinkin alussa niin kovasti. Mindy olikin eka kertaa Leenalla ja oli mielenkiintoista kuulla Leenan arvio Mindystä. Vanttera, etuvetoinen, vahva oma tahto, mutta vielä pentumainen, ja näkyy selvästi, että on tottunut siihen että vanhempi koira huolehtii. Lantion muoto on kuulemma sellainen, että taitaa kiihtyä helposti nollasta sataan   No, tuollainenhan se Mindy on. Mindyllä oli lantiossa SI-nivelen lukko ja sen Leena sai auki. Mindylle sain ohjeita pikku harjoituksiin, joilla vahvistetaan takapään syviä lihaksia, ne kun ovat nyt aika olemattomat.

Hyvä reissu siis oli, ei saatu sakkoja, eikä tapahtunut mitään muutakaan suuria kommelluksia.