Tänään sitten voitettiin jo kovin suureksi kasvanut kisakynnys tokossa ja käytiin Mindyn kanssa korkkaamassa voi-luokka. Koe oli täällä Oulussa ja tuomarina Olavi Pajala. Voi-luokka oli ekana ja olimme siinä ainoat osallistujat, joten koettelemus oli äkkiä ohitse. Tässäpä rivi ja kootut selitykset:

Paikalla maakaminen: 8. Mindy haaveili jotain ja tarvitsi toisen käskyn maahanmenoon. Muuten ok.

Seuraaminen: 8. Väljeni sivusuunnassa välillä kovasti, itsestäni tuntui pahemmaltakin kuin kasin arvoinen.

Liikkeestä istuminen: 0. Jäi seisomaan.... tätä ei olekaan tapahtunut aikoihin. Taitaa mennä jännityksen piikkiin.

Luoksetulo: 7. Seisoi molemmat stopit tässäkin. Meidän uusi probleemi.

Ruutu: 7. Huippuhyvä ruutu! Pisteitä meni siitä, että Mindy meinasi karata ruutuun liikkurin käskytyksestä. Liikkui pari askelta eteenpäin, mutta pysähtyi sitten istumaan ja odottamaan minun käskyä. Mutta muuten hieno ruutu!

Hyppynouto: 10.

Metallinouto: 10.

Tunnari: 5. Tässä alkoi taas paineet kertyä. Tarvitsi kaksi noutokäskyä. Haisteli hyvin ja löysi oman, mutta pudotti kapulan palautusmatkalla. Itse luovutus hyvä.

Kaukokäskyt: 8. Yhteen vaihtoon tarvitsi kaksi käskyä ja tuomari olisi tykännyt reippaamasta vauhdista. Mutta paikka pysyi hyvin.

Kokonaisvaikutus: 9. Vähän saisi olla reippaampi ja näyttävämpi suoritus.

Pisteet siis 221 VOI3.

Positiivista oli ruutu sekä noudot (myös se tunnari, koska vieraiden nappailu ja luovutusten pudottelu on ollut ongelma). Kaikkien noutojen luovutukset oli nyt hyvät, vaikka treeneissä ei aina sujuneet. Kaukokäskyihin olen myös kovasti tyytyväinen. Tehköön rauhallisesti kunhan tekee tarkasti. Työn alle nyt taas se seuraaminen, pikku virheet pois ja tekemisen vire kohdalleen, niin jospa se tästä.