Eilen oli E-pentueen treffit. Tassutörmällä aloitettiin ja siitä siirryttiin Marjon ja Jounin tontille. Tosi hienoa, että ihmiset oli tulleet tosi kaukaakin tapaamiseen. E-pentujen lisäksi paikalla kävivät Nanan pennut Asta ja Sisu, ja Marjon kaikki omat koirat, joten yhteislenkillä ausseja oli aikamoinen lauma. Mindyn kanssa oltiin kahdestaan treffeillä. Jätin Rillan kotiin, että Mindy saa ihan "yksin" seurustella muiden kanssa. Rilla tahtoo olla sellainen päällepäsmäri... Kivasti Mindy pärjäsi porukassa, vaikka se kotona onkin aikalailla Rillan "tassun alla". Koirien lisäksi nähtiin lampaat, jotka kiinnosti Mindyä kovasti. Oli mahdottoman kiva päivä, toivottavasti tavataan pian uudestaan!

Minua jännitti, alkaako Mindy paljon juoksemisen seurauksena ontua, mutta ei onneksi! Se oli kyllä tosi väsynyt, kun päästiin kotiin. Mutta yöllä alkoi levottomuus: se läähätti hulluna ja pyöriskeli häkissään. Rillakin huolehti ja kävi meitä herättämässä. Yleensä Mindy siis nukkuu tosi rauhallisesti. Se herätti meidät 4 tai 5 kertaa yön aikana. Päästettiin se aina ulos, muttei sillä mikään ripuli tms. tuntunut olevan. Ihan merkillistä. Ei mitään käsitystä, mikä sitä vaivasi. 

Äsken käytiin metässä lenkki ja koirilla oli mukavaa. Mindykin liikkui ihan hyvin ja kaikki näyttäisi olevan normaalisti. Rilla näyttää nyt hyväksyneen Mindyn kokonaan ja nauttii sen seurasta. Ja esim. eilen se oli ihan selvästi iloinen, kun pentu tuli kotiin. Äsken oli sitten hassu tapaus. Mindy meni Rillan paikalle sängyn alle nukkumaan, ja mitä tekee Rilla: vääntää itsensä sinne ihan Mindyn viereen. Ja siellä ne nukkuvat sulassa sovussa. Kuva todisteena, sillä tätä en olisi itse uskonut. Nimittäin Rilla on aikaisemmin enemmänkin vältellyt, eikä ole halunnut Mindyä "iholle".

2105207.jpg