Keskiviikko-iltana kävimme Marjon ja Jounin uudella talolla ja siellä lähistöllä lenkillä Marjon ja koirien kanssa. Mulla oli Mindy ja Rilla, ja Marjolla Nana, Nabu ja Tane. Oli tosi kiva kävellä kaikessa rauhassa auringon paisteessa ja vaihtaa kuulumisia. Mindy löysi Tane-velipuolesta kivan kaverin. Rilla kylläkin pyrki vähän vahtimaan nuorison leikkejä ja se pääsikin sitten välillä hihnaan kävelemään. Rilla myös haukkui Marjon lampaat ja Boris-pässin pataluhaksi Hymy Mindy sen sijaan oli niistä kiinnostuneempi.

Eilen ulkoiltiin sitten joen jäällä, oli taas aivan mahtava ilma. Vaikka oli pakkasta ja viima, niin aurinko lämmitti ihanasti. Koirat kulkee tosi nätisti irti, vaikka ohi menee hiihtäjiä ja kävelijöitä. Ainoastaan ohi menevien koirien kanssa pitää olla tarkkana, ettei Mindy porhalla tutustumaan niihin. Uteliaisuus on vielä niin suurta.

Ell soitti eilen Rillan tuloksia, ja niin kuin ajattelinkin, niissä ei ollut mitään vialla. Kaikki veriarvot normaalit, jne. Se on hyvä juttu! Mutta ei poista mahdollisuutta, että mahalaukun limakalvolla on joku paikallinen tulehdus tai ärsytys. Seuraamme tilannetta.

Mindyn kanssa on otettu melkein päivittäin pikku-treeniä. Seisomista, maahanmenoa, eteenmenoa, luoksetuloa, perusasentoa, seuraamista, merkkiä, noutoa, jne. perusjuttuja. Vähän rajoittaa kun ulkona on liukasta ja sisällä ei kovasti mahdu tekemään. Onneksi kohta tulee kevät ja kesä ja pääsee paremmin ulos treenaamaan.