Ulkona sataa räntää, mutta onneksi pääsee kuivaan halliin treenaamaan. Sinne siis heti aamusta, uudella innolla nyt kun saa ottaa ihan uusia juttuja. Rilla sai myös humputella, ensin evl-ruutua ja senhän vanhus osaa hienosti. Mindyn kanssa sitten aloitettiin merkin tiimoilta. Se opetteli ihan pentuna merkkiä, mutta sitten kun rupesi sotkemaan sillä ruutu-liikettä, niin merkki jätettiin pois. Otettiin nyt merkkiä, kiertämällä. Hyvin osasi merkin edelleen, mutta en saanut pysähtymään merkin taakse, vaan jää seisomaan sen oikealle puolelle. Mindyllä on niin laaja kaarros kierroksessa. Pitää katsoa, miten sitä saisi tiukemmaksi. Ensin siis vain merkkiä pallopalkalla, kiertämistä ja seisomista. Sitten väliin seuraamista ja kaukokäskyjä. Käännöksiä, askeleita ja pikku pätkiä, naksuttelin pa:ja. Kaukoja pitkältä matkalta takapalkalla. Tarjosi taas itsenäistä seisomaan nousua, ennen kuin ehdin käskyttää mitään. Kävin vain ottamassa alusta uudelleen ja parin yrityksen jälkeen Mindy hoksasi, ettei palkkaa saakaan, jos nousee itsekseen. Sitten otettiin istumaan nousuja ja pari pientä sarjaa. Hyvin meni.
Sitten Mindy sai välillä huilata, kun Rilla teki kaukokäskyjä ja "seuraamista", ja ennen kaikkea leikki ja söi herkkujaheart

Lopuksi Mindy teki merkiltä ruutuun menoa (vasemmalle). Ensin niin että vein merkille. Sitten uhkarohkeasti merkille lähetys + siitä ruutuun. Ei oikein osannut lähteä, mutta uudella yrityksellä onnistui. Käytiin vielä lopuksi viemässä ruutuun lelu ja sinne lähetys. Siihenpä sitten lopetettiin. Lopuksi käytiin vielä rämpimässä märässä metsässä pitkä lenkki.