Viikonloppuna nautiskeltiin ihanasta kevätsäästä mökillä. Otin kuvia pikku kameralla, vielä kun saisi siirrettyä niitä koneelle. Lauantaina tein koirille ampuruudun, se meni hienosti. Ammuin kaikki noin 10 metrin päästä koirista, eikä mitään reaktiota kummaltakaan laukauksiin. Imuroivat vain nappuloita minkä kerkesivät.

Mindylle rupesin opettamaa takaakiertoa kummaltakin puolelta. Vasemmalta se menee hyvin, kun on jo otettu merkkiä. Oikea oli uusi juttu. Muutenkin pitää nyt alkaa vahvistamaan tekemistä oikealta puolelta, Mindystä uhkaa tulla toko-vasen-vammainen!Hymy Pitää alkaa opettamaan vaikka oikealle sivulle tuloa. Kontaktikävelyä on otettukin aika paljon myös oikealta.

Tänään Rillalla oli aika Akuutissa ell Minna Liinamaan luona. Siinäpä taasen aivan mahdottoman mukava ja hyvä eläinlääkäri. Rillallahan on akuutissa käyntejä samaisen vaivan vuoksi jo aikaisemmin, viimeksi kävimme joulukuussa 2006, jolloin aloitettiin erikoisruokavalio. Nyt oli perusteellinen käynti, käytiin läpi, mitä Rilla on syönyt, miten oireilee, jne. Mahdollisuuksia oireiden taustalla on aika paljon, ja voipi olla, ettei koskaan saada tarkasti selville, miksi oireilee. Ei edes tähystyksellä. Nyt otettiin kuitenkin verikokeet ja huomenna aamulla yritän saada Rillan pissanäytteen. Jätin jo viime viikolla naudan vuotaluut pois sen ruokavaliosta (ei muuten ole pahemmin oireillut viime päivinä!). Nyt jatketaan niin, että ne pysyy poissa, mutta ruokaa ei nyt vielä vaihdeta (lohi-peruna-pohjainen). Lisäksi Antepsinia noin viikon kuuri ½-1 tabl. 2 kertaa päivässä. Jos hyvin käy, ongelma ratkeaa tällä erää näin ja "pelkkä" puruluiden poistaminen ruokavaliosta helpottaa. Tosin onpa tässä jo aika monta ruoka-ainetta jätettykin pois ennen tätä... Jotain pureskeltavaa olisi kiva saada Rillalle, onneksi on olemassa perunatärkkelyksestä tehtyjä "luita". Ruoka menee sitten vaihtoon, jos oireilu jatkuu. Ja sitten otetaan mahd. avuksi lääkitystä ja tähystystutkimus on myös mahdollinen. Itseäni ainakin helpotti pohtia noita oireita, ruoka-asioita, ym. ell:n kanssa. Todennäköistä kuitenkin on, että tämä vaiva tulee Rillalla olemaan aina ja ruokavalion kanssa saa olla tarkkana, lääkitsemään oireenmukaisesti, jne.

Muoks: pari kuvaa viikonlopulta. Vastavaloon mutta ei voi mitään.