Aamulla kävin Mindyn kanssa vajaan puolen tunnin lenkin, ja onnistuimme kohtaamaan peräti 6 koiraa lenkin aikana! Olimme tosiaan hyvään aikaan liikkeellä. Ohitukset sujuivat niin kuin toivon. Käytännössä menemme enemmän tai vähemmän tien sivuun ja pyydän Mindyn istumaan ja nakkeja syöden katselemme, kun vieras koirakko menee ohi. Tänään meni siis kaikki nappiin. Mitään ongelmaa muiden koirien kanssa ei ole, ellei nyt ongelmaksi lasketa sitä, että Mindyn mielestä kaikki koirat on ihania ja niiden luokse olisi ihan pakko päästä Hymy 

Päivällä kävimme mm. jokirannassa pienen lenkin ja ikävä kyllä nyt lauhan vuoksi joen jää näyttää uhkaavasti sulavan. Harmi. Ehdimme jo aikaisemmin kävellä vähän rantajäällä, mutta enää ei taas ole mitään asiaa sinne.

En muista, onko tullut kirjoitettua tänne, miten koirat ovat nykyään kiintyneitä toisiinsa ja nauttivat toistensa seurasta. Meidän reissun aikana hoidossa ollessaan ne hitsautuivat pariksi. Nykyään esim. jos Mindy on jossain ulkona, on Rillalla selvästi ikävä ja sen silmät syttyvät ilosta, kun pikkusisko tulee kotiin Hymy Mindy tietysti on fanittanut Rillaa koko ajan. 

Mindy on kuin vaivihkaa oppinut hyviä arkipäivän tapoja (Rillaa matkien), mm. rauhassa odottamisen lenkille lähdössä, odottaminen muutenkin (ovesta meno, tien ylitykset, autosta tulo), luoksetulo toimii joka paikassa, kotiin tullessa koirat menee terassin puulaatikon päälle istumaan odottamaan jalkojen kuivausta, jne. Pieniä mutta tärkeitä asioita arkielämässä. Yksinollessa koirat saavat nyt olla vapaasti keskenään ja näyttää siltä, että ovat tosi rauhallisesti kotona. Samaten öisin Mindy saa nyt vapaasti mennä nukkumaan mihin haluaa (siis lattialla, sänkyyn ei koirilla ole mitään asiaa). Yöt on menneet tosi rauhallisesti.