Ei nämä uutiset kovin kummoisia ole, mutta kirjaillaan tänne kuitenkin. Eilen huomasin Rillan vasemman jalan takavarpaassa ikävän kynsivallin tulehduksen. Olen kyllä tiuhaan leikannut kynsiä ja tutkinut varpaita, että ei sen pitäisi olla kovin kauaa vaivannut, mutta silti, onhan se voinut siellä muhia. Käydään huomenna ell:ssä näyttämässä varvasta ja saamassa hoito-ohjeita.

Illalla oli vaihteeksi aurinko vähän näkyvissä ja kävin Mindyn kanssa pienellä lenkillä. Kivalla pellolla päästin sen vapaaksi, niin eiköhän heti city-rusakko rynnännyt pusikosta. Mindy oli parin metrin päässä minusta ja jähmettyi katsomaan jänistä, mutta tuli sitten kutsusta heti luo. Onneksi! Ei muuta kuin naruun kiinni uudestaan ja muistutus itselle, ettei tosiaan voi koiria täällä pitää irti ollenkaan. Esim. meidän taloyhtiön hiekkalaatikolla jänikset käyvät "leikkimässä" ja ovat muutenkin tosi (liian) rohkeita. Mindy kulkee kyllä sievästi taluttimessa, meillä on käytössä sellainen aika pitkä, kevyt talutin, niin se saa suht. vapaasti mennä siinäkin. Lenkillä sattui mukava juttu, kun vanhempi mies tuli vaunujen ja pikkutytön kanssa juttelemaan. Mies oli lähes revetä onnesta, kun pentu oli hänestä niin suloinen. Kyllähän ihmiset aina ihastelee, mutta tämä oli aivan omaa luokkaansa : ) Ja minä oli tyytyväinen, kun pentu sai tutustella leikki-ikäiseen ja niihin vaunuihin, ne oli vähän jännittävät. Siksi nämä sade-ilmat on vähän tylsiä, kun ei tuolla raitilla yleensä kulje ketään muita kuin me.  

Naapurin mummotkin on huomanneet, että Mindy on kuuliainen pentu ja ainakin tässä iässä helpompi kuin Rilla : ) Hassua, mutta ehkä ihmiset huomaavat enemmän kuin arvaakaan, eikä välttämättä tarvitse olla mikään koiraharrastaja.  

Mindyllä heiluu kulmahampaat jo kovasti ja eilen se sylkäisi poskihampaan olohuoneen matolle. Edessä on jo sievä rivistö uusia hampaita.