Mökkikeikka meni mukavasti. Mindy oli reipas tyttö ja nukkui yöt saunamökin alakerrassa Rillan kanssa, omassa häkissä tietysti. Mökillä tuli monenlaista uutta vastaan, kun iso mökki on vielä rakennustyömaana. Oli putkimiestä, kirvesmiestä, kaiken maailman koneita, meteliä, jne. Tähän mennessä Mindy ei ole oikeastaan arastellut mitään paikkaa tai ihmistä. Se on kova kiipeilemään, mikä aiheuttaa emännälle välillä harmaita hiuksia, kun pitää ehtiä sitä sitten korkeista paikoista pelastamaan. Mökillä on paljon portaita ja terasseja, ja aina en kerennyt sitä kantamaan. Myöskin juoksivat Rillan kanssa pihamaalla aika paljon, ja tänään meillä onkin ollut kaksi aika  väsynyttä koiraa kotona. Mindy ei vielä käynyt uimassa, vähän vain tassuja kasteli. Mutta kyllä vesi kiinnosti sitä kovasti.

Rilla nautiskeli mökillä olosta, kaiveli omia kätköjään ja kuljetti ja hautasi aarteitaan uusiin paikkoihin. Vedessä kahlailu ja sen jälkeen hiekassa kieriskely on myös mieluista puuhaa.

Automatkat meillä meni ihan mukavasti. Mennessä auto oli niin täynnä tavaraa, ettei Mindyn häkki mahtunut autoon, vaan piti laittaa peräkärryyn. Mindy matkusti sitten mukavasti minun sylissä. Palatessa koirat olivat sitten omassa osastossaan. Mindy huusi ensimmäiset noin 25 km, ja hiljeni sitten nukkumaan. Loppumatkasta kuului taas hieman vinkunaa, mutta se taisi olla oikea hätä.