Eilen Mindy pääsi lenkille Noro-terrierin kanssa. Noro on vajaa 2 v. sileäkarvainen kettuterrieri-tyttö. On koirat jo viime kesänä tavanneet, mutta eilen oltiin kunnolla metsälenkillä. Koirilla meni ihmeen hyvin, juoksivat ja leikkivät nätisti, kumpikaan ei ärhennellyt toisilleen, eikä edes kepeistä tullut mitään riitaa. Uskomattoman hienoa. Alussa oli jonkin verran vastaantulijoita, ne me ohitettiin nätisti hihnassa (no tietysti makupalan avustuksella).

Rillalla oli eilen huono päivä, kovasti närästystä. Annoin Antepsinia ja illan mittaan alkoi sitten helpottaa. Mitään ihmeellistä se ei ole syönyt. Nyt on mulla mitta täynnä. Ruoka menee nyt heti vaihtoon, naudan vuotaluutkin pois ja maanantaina mennään eläinlääkärin puheille. Onko kyse sitten refluksitaudista, ruoka-allergiasta, vaiko mistä, haluaisin sen selvittää. Koiruus on päällisin puolin hyväkuntoinen, muttei jatkuva mahan ärsytys ole ollenkaan kiva juttu.

Vein eilen kameran takuuhuoltoon, kun kuviin on tullut ihmeellisiä viivoja. Kuvia ei nyt sitten tule edelleenkään, ellei oteta pikkukameraa käyttöön.