Argghh, taas sataa vettä! Pari päivää oli kuivempaa ja pakkasta, ja taas vesikeli ja liukasta. Mutta onneksi on lämmin ja kuiva halli, jossa harrastaa agilityä. Tänään jatkui poispäin-käännös-treenit. Kyllä osasikin olla vaikeaa. Toiseen suuntaan meni ihan ok, mutta toinen oli sekä mulle että Rillalle liian vaikea. Saimme sen kotiläksyksi. Toivottavasti ensi kerralla olisi jotain, missä me onnistutaan. Tänään tunsin itseni ihan pahvipääksi ja norsuksi radalla. Mutta minkä sille voi, tämä on sellainen juttu, mitä me ei ole ennen tehty, ja sen huomaa!

Eilen Mindy oli syönyt työpäivän aikana muutamia lehtiä ja yhden kirjastokirjan. Oma moka, kun se kirja jäi keittiön pöydälle. Tänään oli taas ollut kiltisti. Tämän osalta meillä on pieni eläinkoe menossa, katsotaan selviääkö siitä jotain yhteyttä.

Ai niin, sunnuntain ilotulitus oli pettymys, siitä ei kuulunut meille pihaustakaan. Ei siis saatu harjoitella. Mutta meillä on Hui kauhistus-cd, sitä on nyt alettu kuuntelemaan. Mindy ei välitä mitään, eikä Rillakaan, kun sen kanssa on jo viime talvi sitä kuuneltu.