Eilen oli ukkonen. En edes tajunnut, että se on vielä päällä, kun lähdin koirien kanssa ulos. Rillahan ei ole vielä pelännyt ukkosta, mikä onkin hyvä juttu, koska mökillä jos tulee ukonilma päälle, niin se on tosi kova. No, eilen jyrähti ns. korvan vieressä heti pellolla, ja silloin vasta tajusin, että se on päällä. Koirat säikähti, eikä ihme, se oli kova räsähdys. Mindy juoksi vähän matkan päähän ja tuli sitten takaisin, Rilla vaan hyppäsi (se oli taluttimessa). Jatkoimme sitten matkaa, eikä koirat olleet moksiskaan. Takaisin tullessa ensin iski salama ja sitten pamahti kunnolla kohdalle, itsekin olin saada slaagin. Koirat tietysti säikähti myös, Mindy juoksi puiden alle piiloon ja Rilla rupesi tempoilemaan hihnassa. Yritin rauhoittaa itseänikin ja jatkoimme matkaa, odottelin että koirat vähän rauhoittuu ja sitten mentiin kotiin. Eipä tuo liene kovin terveellistäkään ulkoilla tuollaisella ilmalla, vaikkei ukkosta pelkäisikään. Täytyy nyt katsoa, ettei pennulle jäänyt tapahtumasta mitään mieleen. Rillaa se jäi vaivaamaan, koska ei myöhemmin halunnut mennä samasta paikasta uudestaan. Tiesin sen ja siksi nyt kuljetaankin ko. reittiä urakalla. Tänä aamuna ei siinä ollut mitään ongelmia.

Rillalla kävi eilen illalla hieroja. Rilla nautti hieronnasta, mutta vasenta takajalkaa se hieman aristeli ja jäykisteli. Mukavaa kun Kaisa voi käydä meillä kotona, koska vieraissa paikoissa Rilla ei pysty niin hyvin rentoutumaan, sen pitää koko ajan kuulostella ääniä ja reagoida niihin. ´

Rillalla ja Mindyllä menee nykyään tosi hyvin. Rilla ei anna pennun juurikaan hyppiä kuonolleen, vaan pitää tarkasti huolta omasta tilastaan ja asemastaan. Mikä onkin hyvä juttu. Mutta ne leikkivät ja juoksevat yhdessä. Pitää vaan vielä seurata, ettei leikit ole liian rajuja, kun pentu on kuitenkin niin paljon pienempi. Puruluita syövät sulassa sovussa ja vaihtelevat niitä. Ja joskus ne nukkuvatkin vierekkäin samassa pesässä. Voin myös helliä pentua ja touhuta sen kanssa ihan rauhassa. Jos esim. harjoittelen jotain pennun kanssa, Rilla on oppinut odottamaan paikkamakuussa ja saa siitä sitten oman palkkansa.