Mindy täytti eilen 15 viikkoa. Aktivoiduin sen verran, että otin kameran esille ja muutamia kuvia molemmista koirista. Hävettävän vähän on tullut kuvattua, eikä blogissakaan ole vielä kuvan kuvaa. Yritämme saada niitä tänne piristykseksi. Mökillä olen sadepäivien "iloksi" kontannut uuden mökin alla (on siellä noin 80 cm ryömintätila) ja kerännyt sieltä ikäviä naulaisia puita, irtonauloja, ym. roskaa pois. Kovasti se on siistiytynyt ja ainakin pahimmat naula-ansat on nyt ehkä pois. Nimittäin kun koirat leikkivät takaa-ajoleikkiään (Rilla juoksee edellä ja Mindy perässä), ja Rilla paahtaa mökin ympäri, niin Mindy fiksuna tyttönä joskus oikaisee mökin alta. Onneksi ei ole sattunut mitään naula-tapaturmaa.

Rillan nekku on jo parantunut aika hyvin. Taisimme selvitä säikähdyksellä siitäkin.

Täytyy vielä ihmetellä tänne, miten paljon molemmat koirat syö puruluita. Niitä menee tosi paljon. Mutta mikäpä siinä, suuntautuu pureskelu-into pennulla oikeaan asiaan. Meillä ei ole, eikä varmaan tulekaan oikeita luita, kun Rillan maha on sillä lailla herkkä, että sille tulee helposti närästystä asiasta jos toisestakin. Mutta ne on tosi tyytyväisiä puruluihin, tuossa juuri jaloissa Mindy narskuttelee yhtä. Mindyllä on näkynyt jo ensimmäiset luun kätkemis-yritykset. Esim. sängyn ja tuolin alle sekä huoneen nurkkiin se on luun jämiä salaperäisesti kuljetellut. Rillahan on kova kätkemään ja hautaa kaikki koirille annetut puruluut pihalle, jos se vain pääsee livahtamaan niiden kanssa ulos. Ikävä kyllä se ei läheskään aina pääse viettiään toteuttamaan, kun minun mielestä taas ei ole mitään järkeä siinä, että kaupasta ostamani upouudet luut haudataan maahan.

Nyt ollaan taas kaupunkikodissa ja tarkoituksena on parin päivän aikana tavata muita pentu-sisaruksia ja käydä taas Akuutin pentukerhossa huomenna. Sitten saadaan Mindylle myös painolukemat. Pitäisi myös harjoitella taas taluttimessa kulkemista, kun tahtoo tuolla mökillä jäädä harjoittelematta. Siellä ollaan ihan lomalla.