Viikonloppuna mökillä sain aikaiseksi tehdä kahtena päivänä Rillalle jäljen, kumpikin noin 200-300 m pitkiä. Molemmilla jäljillä oli myös keppejä 4-5 kpl. Rilla jäljesti hyvin. Alussa vähän liikaa intoa ja meni ohi ekoista kepeistä, jälkimmäiset nosti. Mutta muuten tarkkaa työtä. Rilla oli oikein hyvällä tuulella päästessään jäljestämään. Pitää muistaa tarjota tätä hupia sille useammin. Jäljestäminen on oikein sopivaa, rauhoittavaa puuhaa Rillalle. Mindy sai myös lyhyen suoran metsäjäljen. Pikkuisen pyörimistä ja liikaa kiirettä, mutta aika hyvä siihen nähden, miten vähän näitä on tehty. Molemmat saivat myös tehdä helpon esineruudun, sellaisen että onnistuu taatusti.

Viime viikolla Kaisa kävi meillä kotona hieromassa Rillan ja myös Mindyn. Rilla nautiskeli hoidosta koko rahan edestä ja venytteli sen jälkeen oikein tyytyväisenä. Mindy ei vielä tajunnut mokomasta hoidosta, pyristeli ja kiemurteli vastaan, mutta välillä rentoutuikin. Harjoittelumielessä meni tuo kerta.

Lähetin sitten Mindyn ilmon Oulun KV näyttelyynn sunnuntaille. En kuitenkaan saa aikaiseksi käydä muualla näytelmissä kuin Oulussa kerran vuodessa, joten käytetään tämä nyt hyväksi.

1245047860_img-d41d8cd98f00b204e9800998e