Eipä ole ilma paljon lauhtunut. Mindy alkaa osoittaa jo merkkejä siitä, ettei pelkkä sisällä lepäily ja pikapissat riitä nuorelle aussie-tytölle, vaan tarvitaan kunnon liikuntaa. Se on keksinyt itselleen tekemistä, eli murisee ja pöhisee kaikille mahdollisille äänille. Ja kulkee jaloissa pyörimässä. Myös lelut saavat kyytiä ja niitä on hajotettu. Ja kyllä Rillakin kärsii liikkumattomuudesta. Mutta jospa jo huomenna olisi kohtuullisempi ilma...

Mindy pääsi kevät-kaudelle Active Dogille Päivi Lammisen toko-valmennusryhmään. En hakenut juuri tuohon ryhmään, kun se on enemmän voi-evl-koirakoille, mutta Mari tarjosi siitä paikkaa ja kyllähän se meille sopii. Treenit on kuitenkin aina koirakohtaisia. Lisäksi käymme OKK:n tokoryhmässä. Jospa tästä saisi nyt vähän potkua harjotteluun ja pääsisi eteenpäin Mindyn kanssa. Agility on meillä vielä tauolla, kun itsellä ei nyt riitä energia kahden(kaan) lajin yhtäaikaiseen treenaamiseen tavoitteellisesti. Ja lisäksi pitää järjestää aikaa myös Rillan kanssa kahden kesken touhuamiseen.

Ilmoitin Mindyn myös MH-kuvaukseen Maaningalle. Se on vasta 31.7. mutta kuvaukset tuntuvat olevan niin suosittuja ja monet on rotuyhdistysten järjestämiä (etusija sillä rodulla), että parempi varata heti kun löytyy sopiva. Ja tuo on kohtuullisen ajomatkan päässä. Eikä ole kalleimmasta päästä. Siis jotkut MH-kuvaukset maksaa jopa 70 e!! 50 euroakin tuntuu paljolta. Ainut vaan, että jos kiimakierto pysyy Mindyllä samana, niin tuohon aikaan se sattuu.