Eilen oli taas Rillan agi-treenit. Jatkoimme persjättö-treeniä vauhdikkaalla radalla. Vähän kesti mulla tajuta, että pitää juosta ja lujaa koiran edellä, eikä jäädä katselemaan, tuleeko se sieltä. Rilla kyllä toteutti hienosti ohjausta. Harmi että noin huippu koira on tällaisen tumpelon käsissä Hymy  Radan lisäksi otimme keinua ja aata.

Tänään Rilla on ollut vähän kipeän ja vaisun oloinen Otsan rypistys Kun tulin päivällä kotiin, se vain läähätteli ja meni sängyn alle nukkumaan. Kun puin sille valjaat päälle, se meni takaisin sängyn alle, ei olisi edes halunnut lähteä ulos. Uskomatonta! Mistään paniikista tai pelosta ei ollut kyse, se oli erilainen. Eka ajattelin, että joku jalka on kipeä, muttei ainakaan onnu mitään. Sitten huomasin, että toisen silmän alapuoli on turvoksissa ja silmä punoittaa. Ei havaintoa, että siihen olisi käynyt jotain. Yritin tutkia suuta, mutten kunnolla saanut tutkailtua, kun kädet loppui kesken taskulampun kanssa. Pitää odottaa, että mies tulee kotiin avustamaan. Nyt seurataan tilannetta ja annetaan toisen lepäillä loppuilta. Ihan rauhassa se nukkuu, ei ainakaan ole levoton.

Korvaukseksi lyhyestä lenkistä Mindy sai vähän tokoilla pihalla. Ensin vähän seuraamista merkit häiriönä. Sitten nopeita maahanmenoja liikkeestä naksutellen. Lopuksi pari kertaa ruutu läpijuoksuna, lelu palkkana. Ihanan vauhdikas, ja vielä komeat saalishypyt lelulle (ihan niin kuin Rillakin tekee Hymy ).