Mindyn alkukesän viimeisissä agi-treeneissä keskityttiin käännöksiin, kuinkas ollakaan. Kertasimme poispäinkäännön ja takaaleikkauksen, uutena katsottiin sylkkäri. Kaikkia tehtiin ensin ilman estettä ja sitten yhdellä hypyllä. Mindy kääntyili hyvin. Hauska oli katsoa, kun Mari näytti sen kanssa muutaman jutun, ihan mukavasti Mindy lähti Marinkin kanssa tekemään. Tekniikan hiomisen jälkeen otettiin takaaleikkaus myös 3 esteen pätkälle. Ja vielä lopuksi valssikäännösten kertaus myös 3 esteellä. Mindy meni oikein mallikkaasti. Ominemme teimme aata ja pujottelua.

Nyt pitäisi muistaa treenata noita käännöksiä kotona treenitauon aikana. Kyllä Rillan kanssa on tullut tuta, miten hankalaa on sata lasissa suoraan menevälle aikuiselle koiralle alkaa opettaa kääntymistä Silmänisku Nuorena on parasta tämäkin oppia. Ohjatut agilitytreenit jatkuvat meillä sitten elokuun alussa.

Viikonlopun jutuista jäi kirjoittamatta, että Mindy on käynyt uimassa! Useammankin kerran kepin perässä. Eihän sitä uintimatkaa ole tullut kuin ehkä metri, pari, mutta kuitenkin, kyllä se osaa.