Eilen oli Mindyn toinen yritys alokasluokassa. Paikka oli sama kuin viimeksi, tuomarina Päivi Lamminen. Ja ykköstulos saatiin, pisteillä 186,5, luokkavoitto ja KP   Mutta parasta oli, että nyt oli minun oma iloinen ja reipas Mindy kehässä. Pisteillä ja sijoituksilla ei ole niin väliä, vaan tärkeintä oli kiva yhdessä tekeminen. Palkinnoksi saimme Iittala-juomalaseja, samaa sarjaa, jota Rilla on jo meille kerännyt    

Tähti-sisko ja Kaisa olivat myös samassa kokeessa ja saivat hienosti ykköstuloksen. Heillä olikin ennestään jo yksi ykkönen kirjassa. Hyvä Tähti! 

Paikkamakuu meillä oli aika haastava, kun Mindyn vieressä oli dobermanni-uros, joka makasi Mindyyn päin kääntyneenä ja huusi koko ajan. Mindyä se vähän häiritsi. Elämäni pisin 2 minuuttia. (myöhemmin samainen dobberi karkasi omalla suoritusvuorollaan kehästä ja ryntäili päin koiria...) Mutta nyt on meidän osalta alokasluokka käyty, ja kunnialla tuosta alon paikkamakuun "venäläisestä ruletista" selvitty. Nyt treenailemme ruutua, tunnaria, kaukoja, noutoa, ym. mukavaa. Seuraamisen ja muiden avon liikkeiden kimppuun käydään taas pienen tauon jälkeen.