Eilen tiistaina käytiin illalla Rillan kanssa Haukkiksella. Otettiin pienesti tokoa ja sen jälkeen olin töissä agility-kisoissa. Siellä menikin myöhään. Kotona Mindy vietti iltaa Jarin kanssa. Yö meni taas paremmin, kerran käytiin ulkona ja sen jälkeen Mindy rauhoittui hyvin nukkumaan. Liekö Rillan esimerkki auttanut.

Tänään keskiviikkona oltiinkin koko päivä ulkona. Oli upea päivä. Kävin koirien kanssa myös joen rannassa. Rilla puljasi onnellisena vedessä, Mindyä jännitti mm. vastarannalta ja läheltä talosta kuuluva koirien haukku. Vettä se vähän maisteli, muttei halunnut vielä mennä veteen. Reissun jälkeen nukutti makeasti omalla pihalla ja unilta herättyä lähdettiin Mindyn kanssa autoajelulle. Se ei ollutkaan niin kivaa, kova huuto kuului Mindyn häkistä. Otimme ystävämme Pirkon mukaan ja kävimme Mustissa ja Mirrissä ostoksilla. Siellä Mindy oli oikein reipas ja tutki paikkoja tomerasti. Kotimatkalla taas huuto säesti matkan tekoa. Täytyy tuohon autoiluun vielä totutella. Onneksi Rilla on rauhallinen matkustaja.

Iltasella kävin vielä Rillan kanssa Haukkukeitaalla. Kuvittelin että vanhempi koira olisi onnellinen, kun pääsee kahdestaan emännän kanssa matkaan. Mitä vielä, enemmän sitä olisi kiinnostanut jäädä Jarin ja Mindyn kanssa pihalle. Koirilla menee nyt ihan mukavasti, tänään jopa järsivät yhteistä keppiä ja leikkivät muutenkin. Tahtoo vain Rillan leikit ja paini olla liian rajuja pikkuiselle. Pari kertaa on kuulunut kauhea huuto ja sitten Mindy on nilkuttanut jotain jalkaa. Mutta äkkiä ne paranee, ja sitten mennään taas Rillaan haastamaan.