Mahat on taas kunnossa, ja Rillallekin tuntuu - koputetaan puuta! - sopivan tuo uusi muona hyvin. Ei ole närästellyt, tms. Olen nyt jättänyt taas kaikki nakit, ym. pois, vaikkei se olekaan saanut niitä kuin kerran viikossa agilityssä. Tänään oli palkkana vaan omat nappulat kissan tonnikalalla maustettuna, ja hyvinhän tuo toimi. Agissä oli aiheena pieni ratapätkä, jossa oli slalom-kuvio sylkkärillä sekä toinen versio poispäin käännöllä. Ekassa kuviossa meikällä kesti tajuta ja ehtiä, ja tokassa taas minä osasin, mutta Rillalla huomattiin, ettei sille ole pois päin kääntymistä opetettu. Se siis kotiläksyksi. Mutta ihanan tiukat käännökset se teki reenissä.

Mindy ei päässyt pyhänä tokoon, kun minun piti lähteä työmatkalle jo sunnuntai-iltapäivänä. Muutenkaan sen kanssa ei ole ehditty tehdä juurikaan mitään erikoista. On se jotenkin helppo pentu, hirmuisen sopeutuvainen, eikä esim. vähempi tekeminen tai lenkkeily aiheuta mitään levottomuuta. Uskallankohan myös kirjoittaa, ettei tuhoja ole tullut viime aikoina yksin ollessa.

Kiva, kiva, ensi sunnuntaina alkaa nämä joulun avaus -ilotulitukset. Onneksi huomasin lehdestä, että voi pitää sitten koirat sisällä, tai ainakin Rillan, ja Mindyn kanssa ollaan silloin toko-reeneissä.