Eilen tavattiin Mindyn sisaruksia haukkiksella, vesistateessa taas. Marjolla oli mukana Ruotsin tuonti Tane, hoidossa oleva Tähti ja myös pentujen isä Nabu. Ja Johanna ja Elli-sisko olivat myös mukana. Olipa kiva nähdä siskoja ja veli-puoli! Tanekin oli oikein reipas pikku koira. Nabu on kyllä hauska uros, kun se niin tykkää leikkiä lastensa kanssa : ) Toivottavasti nähdään pian taas uudestaan.

Tänä aamuna kävin Mindyn kanssa torilla hakemassa perunoita. Mindy tietysti pusutteli kaikki peruna-miehet. Vähän se kummasteli tuulessa pullistuvia ja lepattavia telttoja ja käveltiin sitten niiden ohi ja välistä oikein paljon. Päivällä käytiin Mindy kanssan suhteellisen pitkä kävely tuossa meidän kodin lähistöllä ja iltapäivällä vielä ystävämme Kirsi tuli käymään Pihta-koiran kanssa. Mindy sai tutustella Pihtaan nyt kunnolla.

Illalla olimme vielä Akuutin pentukerhossa. Mindy löysi hyvän leikkikaverin tollerista, ne nujusivat ja juoksivat melkein koko tunnin. Lisäksi siellä oli isojen puolella howavart, leonberginkoira (sekoitus), tanskandoggi ja saksanpaimenkoira. Oli oikein mukava kerhoilta! : ) Viikossa Mindylle oli tullut painoa 1 kg:n verran (nyt 9.2 kg), joten ruokamäärää ei nyt ainakaan lisätä.