Tänään oli syksyn viimeinen agility. Tehtiin 20 esteen hyppyrataa, joka oli aika helppo ja vauhdikas. Alussa oli "pirkko" : ) eli kaukaa hakeminen. Rilla on kyllä tehnyt niitä sujuvasti, mutta nyt ehkä lähellä ollut putken suu veti sen verran, että tuli toisesta esteestä ohi. Piti ottaa haku vähän lähempää. Rilla meni tosi hyvin, itsellä oli vain aluksi tökkö-kohta ja eka kierroksella liian varovainen ohjaus. Toinen kierros meni paremmin, kun päätin juosta : ) Tokalla kierroksella sai myös loppuun kokeilla eri vaihtoehtoja: jaakotusta, tvistiä, valssia, tai mitä parhaaksi näki. Kivalta tuntui se toinen kierros, muuten virheettä, mutta yksi rima putosi puolivälissä.

Mindy oli mukana ja pääsi ennen ja jälkeen treenien lenkille mukaan. Mindyn kanssa on nyt reissun jälkeen tokoiltu päivittäin pikkuisen. Tavoitteena on päästä vähän eteenpäin ja lopettaa paikalla junnaaminen! Sunnuntaina käytiin myös oman tokoryhmän vuorolla, mutta kouluttaja puuttui, ja paikalla  oli vain yksi koirakko meidän lisäksi. Mutta teimme omat jutut: ruutua, hyppyä, sivulletuloa, maahanmenoa ja paikkamakuuta. Kotona olen aloittanut sille metallikapulaan tutustumista.

Koirat oli pärjänneet hyvin loman aikana, hoitajat olivat tyytyväisiä, ja Eeva oli käyttänyt koiria lenkillä melkein joka päivä. Kuulosti siltä, että ovat saaneet jopa enemmän liikuntaa kuin meidän kanssa : )  no ainakin yhtä paljon. Loistava systeemi oli kyllä, että saivat olla kotonaan ja saatiin ulkoitukseen apua. 

Niin ja Rillasta oli tullut viime viikolla täti. Enki-siskolla on nyt 5 pientä, suloista pentua, 4 tyttöä ja 1 poika.