Eilen aamulla päätin uhmata kohtaloa ja otin puruluita (isoja) ja muutamia leluja esille. Sekä 2 vanhaa saunaharjaa, jotka olivat Rillan lempileluja pentuna. Päätin kokeilla silläkin uhalla, että Rilla alkaisi niitä vahtia ja tulisi riitaa. Mindy oli nimittäin niin vauhdissa, koko ajan Rillan kimpussa, ja puri ja repi kaikkea mitä vastaan tuli, että oli pakko ottaa salittua syötävää esiin. Ihmeen hyvin on mennyt. Mindy on pureskellut jätti-puruluuta oikein urakalla, eikä Rilla ole moksiskaan. Se onkin niin iso ja kova luu, ettei siitä oikein irtoa syötävää, ja puruluut on Rillalle nimenomaan syötävää, välipalaa. Myöskin harjat on Mindyn mielestä kivoja, ne kolisee lattialla ja niissä on harjakset joita voi repiä.

Sekä tänään että eilen meillä onkin ollut sitten rauhallisempaa. Mindy on nukkunut päivälläkin pitkiä pätkiä, niin kuin 9-viikkoisen pennun vielä kuuluukin. Se on jotenkin levollisempi, vaikka saakin tietysti aivan älyttömiä villitys-kohtauksia monta kertaa päivässä. Mutta malttaa nukkuakin. Myöskään se ei ole koko aikaa minun jaloissa pyörimässä, vaan malttaa nukkua toisessakin huoneessa. Joko se on vasta nyt asettunut kunnolla taloksi, tai sitten tuo pureskelu on niin väsyttävää ja rauhoittavaa.

Tänään meillä onkin sitten ollut työkonepäivä. Meillä kävi aamulla isännöitsijä ja YIT:n heppu ja iltapäivällä ilmastointikanavien nuohous- ja puhdistusporukka. Mindy suhtautui vieraisiin avoimesti ja iloisesti, kävi tervehtimässä, ja jatkoi unia tai omia touhujaan. Niin kuin Rillakin. Iso nuohouslaite piti aikamoista mekkalaa, ja vinkui ilkeästi, mistä äänestä Rilla ei pitänyt lainkaan. Mindy ei oikeastaan välittänyt mitään, vähän vain ihmetteli kovempia kolinoita, ja jatkoi luun kaluamista. Iltapäivällä nähtiin vähän kauempaa myös päältä ajettava ruohonleikkuri.