Puolen vuoden rajapyykin kunniaksi Mindy on alkanut testata purukalustoaan muuhunkin kuin luihin ja leluihin. Eilen ja tänään se oli työstänyt keittiön ja olohuoneen väliaitaa. Säleet vaan oli pitkin poikin lattiaa. No eipä se haittaa. Jos jotain tuhoaa, niin syökööt sen jätepuusta nikkaroidun aidan. Kun ei nyt sitten laajentaisi puutöitään muuhun irtaimistoon taikka seiniin. Saapa nähdä, onnistuuko se syömään itsensä aidan läpi tässä syksyn kuluessa...

Tänään oli Rillan agility. Kävimme ennen ja jälkeen treenien taas pitkät lenkit molempien koirien kanssa kauniissa syyssäässä. Ennen treenejä pihalla oli useampia koiria (mm. nuoria kelpieitä) ja Mindy sai seurustella niiden kanssa. Mindy vähän oli varovainen, mutta meni kuitenkin heti tutustelemaan. Oikein mukavaa.

Rillan treenien aiheena oli pakkovalssi ja tvisti. Molempia harjoiteltiin ensin yhdellä esteellä ja sitten pienen rataharjoituksen yhteydessä. Kivasti meni. Mutta kyllä tauko on saanut aikaan sen, että oma ohjaus ja liikkuminen on ihan töks töks. Mutta jospa sitä tästä vertyy ja päästään vauhtiin.