Mindyn kanssa on yritetty kulkea eri paikoissa. Eilen sunnuntaina käytiin Äimärautiolla katsomassa sm-tokoja. Meno siellä oli niin rauhallista (tylsää?) että Mindy nukahti lähes välittömästi kun asetuttiin aloillemme. Autoillessa se edelleen huutaa, mutta jospa pikku hiljaa tottuisi. Sunnuntai-iltana kokeilin eka kertaa Mindylle "makkara"-ruudun, eli tallasin pihalle pienen alueen ja laitoin siihen turvotetut nappulat. Hienosti se nuuhasi koko ruudun ja söi nappulat. Ja jos eksyi ruudun ulkopuolelle, tuli heti takaisin. Tarkkaan työtä.

Tänään maanantaina Mindy täytti 9 viikkoa. Aamupäivällä käytiin leikkikentän reunalla lasten huutoa ja juoksua ihmettelemässä. Olimme kyllä niin kaukana tenavista, ettei Mindy niistä juuri piitannut. Pitää joku päivä mennä sinne lähemmäs katselemaan. Illalla ajelin ensin Rillan kanssa haukkukeitaalle ja käytiin siellä metsälenkillä. Nähtiin siellä velipoika Niklas ja voi sitä riemua, kun Rilla pääsi Niklasta muiluttamaan. Sitten kotiin ja vaihdoin kyytiin Mindyn ja ajeltiin samaan paikkaan. Mukavaa kun haukkis on niin lähellä kotia! Kovaa haukkuvat koirat Mindyä vähän pelotti, mutta eiköhän niihin haukkukeitaalla totu. Istuskeltiin ja ihmeteltiin siellä tovi. Tarkasti Mindy seuraili koirien tekemisiä ja alkoi rentoutua. Auto oli toko-kentän vieressä, ja siinä oli sitten isommin räyhääviä koiria, niin Mindyä rupesi taas pelottamaan. Mennään pian käymään siellä uudestaan.

Rillalla ja Mindyllä menee nyt oikein mukavasti. Vähän liikaakin painivat ja nujuavat sisällä ja joutuvat siksi usein jäähylle pihalle. Onneksi on kesä, niin koirat voi olla paljon ulkona.