Mindyn toinen yläkulmuri oli irronnut eilen illalla! Vaikkei edes heilunut. Toinen on vielä tiukasti paikallaan, vaikka uudet ovat jo lähes maitohampaan pituiset. Mutta jospa sekin lähtee.

Eilen illalla Mindy tuli eka kerran perusasentoon ilman käsiapua. En ehtinyt avittaa, vaan se jo arvasi, mitä pitää tehdä : ) Otin eilen illalla molempien kanssa pienet tokoilut. Vuorotellen eli toinen sai olla kiinni pyykkitelineessä, kun toinen teki : ) Huomasin että ko. treenitapa kyllä lisää intoa kummallakin koiralla. Rillan kanssa otetaan jalan osalta nyt varman päälle ja se sai siksi tehdä vain seuraamista ja kaukoja. Mindy teki ruudun, sitä perusasentoa, maahanmenoa ja seisomista.

Rillan jalat näyttäisi olevan kunnossa, ei ole enää haavoja auki eikä onnu. Otetaan silti vielä varovasti. Eilen hieroin sitä itse, ja vähän se jäykisteli ja jännitteli vasemman puolen sekä etu- että takajalkaa. Meillä olisi aika Leena Piiralle nyt syyskuussa, mutta taitaa jäädä menemättä, on se matka niin pitkä täältä asti.

Koirien kanssa on opeteltu hihnalenkkejä porukalla. Vähän meinaa itsellä mennä hihnat solmuun, mutta muuten on mennyt suht. hyvin. Mindyn kanssa käyn silti pääasiassa kahdestaan hihnalenkit, nyt kun on vielä aikaa.